3 de març del 2008

Breu apunt de futbol...i política

El Celtic altre cop, i potser demà no puc ni veure el partit. Demà pot ser que a l'hora del futbol em trobi altre cop davant de l'ordinador esperant que funcioni un servidor que s'ha espatllat en el moment precís. Maleït SAGA. Demà treballo fins tard i he d'entregar una activitat telemàtica que he de fer des del mateix servidor que s'espatlla en el moment precís i que ja fa dies que no funciona.
Tampoc funciona un ajuntament de Barcelona que es dedica a que ens imaginem que els seguidors del Celtic són tan impresentables com els del Rangers. Jo em sentiria ofès ja que sempre s'han comportat, i a més hi tinc evidents simpaties polítiques. Tenen clar que volen una Irlanda lliure i unida, jo també i això ho vull també pels Països Catalans. Els que potser no ho tenen tan clar són els del bar d'ERC que han obert prop de casa que la setmana passada anunciaven que el Barça jugava contra el Levante. Vergonyós.

3 comentaris:

Albert ha dit...

Tots volem uns països catalans lliures, i això si que ho tenim els catalanistes , o els que conec jo , tots tenim un gran sentiment de simptonia amb els irlandensos.

Salut i força barça
http://www.albertarque.blogspot.com/

Josep A. Vilalta ha dit...

A veure si ho entenc:

Els dels Rangers són escocesos unionistes.

Els del Celtic són... irlandesos?

On són doncs els escocesos-escocesos?

Pinzellades d'en Tai ha dit...

Seré breu que torna a ser negra nit.
Els del Celtic són fills d'immigrants irlandesos i són declaradament independentistes irlandesos. Vaja, com si uns gallecs que fa anys que viuen a la nostra terra fossin independentistes gallecs i tinguessin un club de futbol que els recordés la seva nació natal.
Els independentistes escocesos sobretot segueixen la selecció nacional mitjançant la Tartan Army. Alguns segueixen el Celtic però els independentistes són majoritaris en clubs petits que ara mateix no recordo el seu nom. Em sona que un d'ells era d'Inverness. Quan refresqui la memòria et faig saber quins són.