26 d’octubre del 2009

Reinventant


Setmanes de forta activitat cupaire i laboral han tornat a fer que deixés aparcat el blog per enèsima vegada. Segurament també hauria de culpar al Facebook (al Twitter encara no), per culpa d'aquest crec que jo i molts d'altres hem disminuït l'activitat blogaire. Totes les eines són útils. Normalment quan vols superar les tres ratlles et planteges si fer una entrada al blog. I avui ha tocat, això sí, no patiu que no seré massa extens perquè vaig faltat de temps.
Diumenge passat tornava a tocar Assemblea Nacional Extraordinària i escollir el nou secretariat que haurà d'afrontar el repte de les municipals del 2011. Dissabte, assemblea general a l'adoptiva i diumenge, la presentació de la CUP de Barcelona. D'aquesta última és de la que breument us parlaré.

L'acte va començar amb frases que la gent havia anat dient als impulsors de la CUP de Barcelona: "Ja era hora", "Ja tocava"... Coincideixo totalment amb ells. I a l'hora i quan tocava, hi vaig trobar molts vells coneguts. Gent amb la que havia compartit militància a l'Alternativa Estel, al JIR i a Maulets. I molts d'altres amb els que havíem compartit espais i converses, com la gent del Jaume Compte, La Barraqueta, La Torna, el Casal Popular de Gràcia, l'Ateneu Popular de l'Eixample, cupaires d'altres viles i ciutats i molts més. I sobretot, molts desconeguts. Tots hi eren, quan era l'hora i quan tocava. I hi seguiran sent, fins que guanyem. Seguim avançant!

Ja he dit que seria breu, molt breu, tant que quasi no diré res. Simplement volia dir que em va agradar molt la presentació, us penjo el vídeo que es va passar.