9 d’octubre del 2009

Fent córrer la llengua


Aquest cap de setmana toca fer córrer la llengua per la comarca natal. Vaig tard i em limito a reproduir-vos el comunicat de presentació i penjar-vos els cartells. A veure si ens hi veiem!

El Correllengua arriba a Navàs aquest dissabte

El proper dissabte dia 10 arriba a Navàs el Correllengua per a animar a persones i col·lectius a fer passos endavant cap a la plena normalització del català als Països Catalans. Ho faran sota el lema «Llengua, cultura i llibertat». La CUP donem suport al correllengua.

L'edició d'enguany, impulsada per l'entitat cultural La Ceba, proposa activitats per a tots els públics durant la tarda de dissabte i la nit. A les 4 de la tarda s'iniciarà amb unes jornades infantils, a 2/4 de 7 es farà una cercavila reivindicativa que culminarà a les 7 de la tarda amb una ballada de sardanes. Les sardanes donaran pas a un sopar popular. Tots els actes de la tarda es faran a la plaça Gaudí.
Al vespre però el correllengua canviarà d'emplaçament per situar-se a la Pista Sant Jordi, escenari del concert que portarà els grups Trempera, Skàndol Públic, Sota zero i Kayo malayo. El concert serà a les 11 de la nit.

Els organitzadors del Correllengua han volgut destacar el rerefons del Correllengua que consideren una jornada de lluita per contribuir en la normalització de la llengua i la denúncia de la situació de colonització cultural i política que pateixen els Països Catalans per part dels estats espanyol i francès. Els convocants volen remarcar també que la diada té un caràcter festiu, unitari i reivindicatiu.


Associació Cultural La Ceba.