21 de febrer del 2008

Avui he vist teatre

He tornat a Ca l'Estruch. Feia més de tres anys que no hi anava i avui hi he tornat. He repetit amb ells. L'altre cop eren Cançons d'amor i de droga, la Judith Farrés nua tota l'estona i un Albert Pla espectacular. Ara, es tractava de veure El malo de la película. Aquest cop l'eix central era una pantalla i altre cop els dos artistes. Espectacular, vibrant i impactant. Aplaudiments i rialles durant l'obra mostraven la complicitat amb el discurs. Breu: destrucció del territori, cigarrets antiianquis, duminguerus, bolets i l'exèrcit de la terra grana i el cel blau... Ara toca als espanyols plorar.
Tornava de la presentació del llibre del Salvador Seguí i n'he vist un altre que també els deu molestar. Intentaran carregar-se'l però d'una altra manera, que ara s'han de cuidar les formes del que anomenen democràcia.
Intentaré anar més al teatre i abstenir-me d'altres coses, com per exemple votar a les eleccions espanyoles. Teatre del que no m'agrada ni l'escenari ni l'obra. Els actors tampoc. Comença l'espectacle? Molta merda, de debò.

2 comentaris:

oscar.euautosh ha dit...

em sorpren gràtament que ni tu ni en sombretti aneu a votar d'aquí a dos diumenges.
a més estic molt d'acord amb les dues postures, que son molt distants, però igual de lícites.
una abraçada. ens veiem dissabte?

Pinzellades d'en Tai ha dit...

ens veiem dissabte que ja toca i fa dies. A Espanya res a fer, per tant abstenció activa, això sí.