28 de novembre del 2007

Lau teilatu

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin pastel de versió! Jo, la veritat, la veu de la de la Oreja cada dia la suporto menys i em fa la impressió que cada dia és més empalagosa. L'altre, pel que se'l sent, ja ho podia haver fet jo i no s'hagués notat la diferència.

Oreja de Van Gogh: víctimes d'una de les grans llegendes urbanes dels darrers temps. Aquella que diu que en un programa el Pedro Ruiz els va demanar si donaven diners als presos polítics bascos, ells van dir que sí i es va muntar un bon sidral. Evidentment, el programa mai no va existir, tot era un "bulo", tan ben muntat que fins i tot jo l'havia explicat alguna vegada com a fet cert. Es clar que tindria tel·la si fos cert, ja que el guitarra és el fill del Txiqui Benegas, sociata espanyol.

En tot cas, la millor versió és la de l'Adrià Puntí. L'únic que se li pot retreure és no haver-la traduït al català per tal que ens en poguessim apropiar anant pel món. Una mica com van fer els bascos amb L'Estaca, vaja.

Pinzellades d'en Tai ha dit...

No sé si ho saps, però et deixo anar aquesta informació. La germana del Txiqui Benegas, la Doris Benegas és advocat i molt sovint ha defensat presos polítics bascos. A més a més sempre ha estat vinculada a l'esquerra castellana, primer a Unidad Popular Castellana i actualment a Izquierda Castellana.