3 d’abril del 2007

Còrsega (III)

Arribem a San Fiurenzu, aparquem i comencem la recerca d'un restaurant. Tots els menús valen aproximadament 18 euros tot i ser dia laboral. La vila té un aspecte bastant turístic, tot i això, a la foto es veu com encara hi ha parts del poble que conserven el seu encant natural. Mengem una amanida amb embotits corsos (sobretot de senglar) i de segon un plat de pasta. La beguda no entra en el menú i una ampolla d'aigua val uns quatre euros i mig! Després de dinar anem cap a l'interior, a la zona de Patrimoniu que destaca per la producció de vins. Tornem finalment a Bàstia, pizza per sopar i després anem a fer una Pietra. La Pietra és una cervesa de castanya que és típica de la zona de la Castagniccia, es beu a tota l'illa i la nostra set de coneixement va fer que al ferri ja la provéssim. També provem una Colomba que és una cervesa més suau feta als aromes del maquis, que és la vegetació típica de l'illa. Dormim a Bàstia.